Rulla hatt

Denna sida hamnade i koma efter Jennys besök. Ungefär så fantastiskt fräsigt var det besöket! Vi svängde svansarna i gubbrummet, festade med taxichauffören till Wham! och var på efterfest i fem minuter med Prince och Pharrellhatten. Vi ramlade hem i soluppgången halv åtta.
 
Efter en härligt fräsig valborg i Helsingfors rusade jag direkt till jobbet från flyget. Rullväskan blev på jobbet och på söndagen fick Ronja dra runt den på krogen eftersom vi bestämt oss att även fira söndag och rulla hatt.
 
Har varit på P3 Älskar en torsdag på Trädgården där vi dansade i röda rummet till Ligga med P3 samt Christer & Morgan som DJs. En fredag dansade Helena barfota i Observatorielunden och vi fortsatte dansa med Beatrice Eli på Maskineriet.
 
Min förra vecka var fin. Trots att jag jobbade i princip varje dag som alltid så hann jag spendera en måndag på Gröna Lund och åka värstingkarusellerna men bli så livrädd i blå tåget så att Madde skrattade ihjäl sig. På onsdagen efter jobbet åt jag hamburgare, drack fläderdrinkar och smidde reunionplaner på Vigårda med fina finska besöket Malou. Fedagen firades på en klippa vid havet i solnedgången med Andreas - drack skumpa, spelade gitarr och lyssnade på sakta vi gå genom stan tills sista bussen gick. På lördagen firade vi prinsbröllop på Sandras balkong på Drottninggatan och jag fortsatte till Trädgården och vandrade hem i regnet. 
 
Lucy rullade också hatt.
 
Jag fyllde år på tisdag och konstaterade att jag har riktiga puddingar i mitt liv. Trots jobb hann jag få tio rosor och glass av Sofia och blev bjuden på skumpa i Annas segelbåt i kvällssolen. För att inte tala om alla grattisar - blir man blödig med åren?
 
Imorgon är det midsommar och jag ska såklart jobba, men inte hindrar det mig från att rulla hatt efter det. Trotsa vädret - glad midsommar puddingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback