Drömliv

 
Mitt liv består av en värmefilt och HBO - mina två bästa vänner. Som tur så har jag haft äkta, fina människor omkring mig också. Mina älskade föräldrar skruvade ihop mitt liv i helgen, Anna hjälpte mig att tömma vindunken, Johanna lagade mat till mig och Madde spenderade en alldeles för sen och yr onsdag med mig och erbjöd deras härliga soffa i nödens hetta när jag var utlåst, hemlös och smutsig. Imorgon ska jag träffa fenomenala kvinnor i Uppsala.
 
Har målat i akryl till min kära syster:
 
Känner bara hur hela samhället ramlar fram dag efter dag. Men vem lever livet? Man väntar hela tiden på att livet ska börja. Hela tiden strävar man framåt, framåt, framåt med en dröm - en framtidsplan. Vill vi alla ha det sarkastiska drömlivet i den perfekta bubblan fylld av en vacker fasad på media med ett brett leende på läpparna och ett halvbilligt glas mousserande i högsta hugg i det röda trähuset med vita kanter i förortsidyllen? Jag vet inte. Jag tror det viktiga är att våga, chansa, leva och andas.

Paus

Jag ber ödmjukast om ursäkt om det är någon som har råkat vallfärda till denna sida utan framgång. Mitt liv har begått och begår en total renovering. Hoppas ni har haft det kalas - här har det inte varit så mycket kalas.
 
All kärlek till min fantastiska familj och mina fantastiska vänner. Puss och kram.