Ärevarv

Förra lördagen firade vi att Amy från jobbet skulle fylla 25 år. 
 
 
Strumpfota! Och jag bakade en kladdkaka till Amy. Den vräkte vi i oss varvat med skumpa. Jag sjöng purple rain med en taxichaffis och kvällen slutade med att jag och Tove tappade bort alla förutom oss själva - men vi tog ett ärevarv sista timmen på Strand. Ett sånt fantastiskt ärevarv så att jag inte märkte att jag hade tappat halva min klack som var ihålig. Jag lät som en haltande häst på tunnelbanans perronger.
 
Idag är jag lycklig för idag kommer Jenny på besök! Trevlig helg!

Bästisar

Jag hade en fantastisk tid i Finland, sov och åt påskägg för det mesta. Hann också ha träningsvärk i ungefär en vecka när min kära syster skulle ta med mig på "lekis-gymnastik-med-hennes-crossfit-gäng". Lätt som en plätt - eller inte. Så på kvällen gjorde jag och Bobo huvudstaden osäkert med skäggiga sjömän, vals på sunkig rockpub och kebab. Såklart hann jag även göra Ekenäs (och Karis) osäkert men framförallt hann jag hänga med min enögde bästis:
 
 
För tillfället jobbar jag heltid på mitt kära Weekday med större ansvar men har även lyckats hinna hjälpa fotografer med styling och sjungit på dop i soliga Tullinge. Och skålat. På fredag ska jag skåla med min andra bästis Jenny som flyger från Finland bara för att mysa med mig hela helgen. Vilken ära! Men nu ska jag hinna sova - trevlig natt!