Världens bästa

Imorgon (idag) flyger jag till Finland för att träffa världens bästa familj, träffa världens bästa hund, träffa världens bästa Jenny, klättra, åka bergochdalbana samt ordna klassträff tillsammans med Katja. 
 
Dessa sandaler var väldigt förmånliga från H&M.
 
Nu måste jag sova, hej hej!
 
Amanda

Rodebjer

Glad fredag! När vi hade VIP-kväll på Weekday för anställda var allting på 50% rabatt. Då haffade jag bland annat denna blommiga sak från Rodebjer.
 
 
Amanda

Bomber

Har fått stanna på Weekday och har även fått ett sommarvikariat hela juni! Tummen upp. Idag fixade jag kalufsen. 
 
 
Vit bomberjacka från Zara. Och toan förstås. 
 
Amanda

Klotter

Har spenderat helgen på Simpnäs och har gjort absolut ingenting. Sovit, ätit, druckit vin och hejat på den skäggiga damen.
 
Den här klottrade jag på en tunn, guppig A4.
 
Elda upp ris hann vi med.
 
Eller rättare sagt Johan hann...
 
...själv drack jag vin.
 
Amanda

Valborgsparentes

Glömde uppdatera er om valborg, och kvalborg förstås!
 
 
På kvalborg såg vi Hoffmaestro i Svandammshallarna i Uppsala. Hoffmaestro kan nog vara ett av dom bästa livebanden! Efter konserten i suset och duset var det jag och några andra män som fortsatte en sväng att skåla med lite hotshots på Pitchers. Detta kändes inte lika angenämt när vi skulle ha champagnefrukost klockan 9.00 på valborgsmorgon. Men skam den som ger sig - champagnefrukost it was på balkongen med gröt och skumpa samt lite baltisk folkmusik som Oscar insisterade att lyssna på. Runt klockan ett mötte jag upp systrarna Landing för att dansa på Birger Jarl, svepa för många vodkaredbulls och bli bästa vän med alla i den milslånga toalettkön.
 
Dock måste jag medge att få valborgar slår valborgsfirandet med hattfest och lavatanssit på Lindholms terass! Inte blev det sämre med att dela på en rödvinsdunk och njuta av dansband med min finska kvinna på finalborg heller. Ja ack, den finska fyllan!
 
Amanda

Långsam

Idag har jag verkligen lust att gömma mig bakom en fet tall ett år eller två. Kanske befinna mig i ett moln av morfin i tre år, gömma mig i en hängmatta på en övergiven ö i fem år eller kanske bara under duntäcket fyra år till. Mitt fantastiska morgonhumör kommer nog aldrig att försvinna.
 
 
I denna flåsande stressiga värld har min käraste mor lärt mig en sak - att skynda långsamt. Ha en långsam söndag!
 
Amanda