Halv åtta hos Viktoria

Efter kursen i Stockholm på lördag fick jag rusa hem till Uppsala för att snabbt försöka förvandla mig till en man. Efter halv åtta hos Zara då vi var Spice Girls var det nu Vickans tur att vara värdinna - och hon valde Sagan om ringen som tema och bestämde att jag skulle vara Legolas. Matilda gjorde en krans av folie och tog Johans badrock i sista minuten medan jag slängde på mig Johans militärskjorta och bälten. Snygga som aldrig förr begav vi oss till Vickan.
 
Vickan bjöd på alv-te-drink och "Sagan om de bannlysta" på tv:n.
 
Menyn.
 
Förrätten var anka och portvinssås!
 
Passande till temat blev det en hel "liten" höna till middag.
 
Värdinnan!
 
Efterrrätten var mysig.
 
Och här har vi hela gänget minus Magdalena som övergav oss. Visst är vi otroligt vackra!
 
Tusen tack Viktoria för en fantastisk middag och lördag!
 
Amanda

Halvt på skoj

Min och Johans idol Jan Stenmark har äntligen flyttat hem till oss!
 
 
Amanda

Finlandsvecka

Åkte hem till Finland förra veckan. Förbättrade världen och körde raggarrundan med min efterlängtade Jenny, såg Djungelboken på Svenska Teatern, besökte Lottes frisörsalong, gick runt i Helsingfors med mamsen och åt pasta med Cessi, bjöd farmor och föräldrar på middag, galopperade barbacka med Lindas fina häst, sjöng och tappade rösten på Santa Fé och dansade med fina favoriter. Tack Finland!
 
Serendi och Jenny!
 
Mamsen i H:fors.
 
Cessi på La Famiglia!
 
Lördagsklädsel.
 
Amanda

Kavaj och galej

Firade finaste Hettman i lördags som hade galej i en hel lokal i Stockholm. Madde fick muffins med mustasch, jag sov i ett lucialinne och korkade Maddes skumpa från Rom. Tusen tack för en fin lördag! Nu är jag i mitt kära hemland och myser med mina käraste föräldrar - återkommer snarast!
 
 
Amanda
 

Juno

Fick hem denna fina vinyl.
 
 
Istället för att ha en pompös, romantisk, och hjärteskärande ballad så har alltid denna låt varit min och Johans - haha!
 
Amanda

Kalas

Igår, efter att jag kommit hem från kursen i Stockholm, firade vi Kristian som fyllt år. Han fick en Minttu med en fluga runt halsen (som Johan paketerade så fint in med A4-papper och packtejp...). Under kvällen hann jag och Matilda misstolka Christoffers jobb på oändliga vis, äta morötter, dricka en drink som smakade tvål, dansa två sekunder på Flustret för att sedan gå hem till en soffa med deckade män och Harry Potter på tv:n.
 
 
Jag hade en favorit-i-repris byxdress igår, och i morse bjöd Johan på en lite bättre brunch!
 
Amanda

Svinrygg

För två veckor sedan var vi på bio - Monica Z. Vilken fantastisk film! Älskar Monica men att Edda kunde göra henne så levande var helt otroligt. Musiken, kläderna, stämningen. Så en måndag blev jag inspirerad och hade svinrygg. Klänningen är från Filippa K (Outlet) och är väldigt mysig.
 
 
Imorgon kommer min man hem från försvaret - äntligen!
 
Amanda