Fredagsparentes

Hej fredag!
 
 
Nu ska det ut och skålas en sväng - imorgon flyr jag och Matilda till Stockholm! Tjohej!
 
Amanda

En onsdag

God onsdag på er!
 
 
Amanda

Finskt folk

Fredagen då kära Bobo kom på besök var riktigt härlig. Vi satt på balkongen hela kvällen, pratade om "rocket cat" och den finska manligheten, rökte elektronisk vattenpipa (utan nikotin, tjära och tobak - bra va?) och drack whisky. På lördagen åkte Bobo till Globen för att heja på Finland och jag fick heja ensam i blått och vitt bland tio svenskar. Sovde nästan på soffan efter förlusten. Men får väl säga grattis till guldet Sverige! (Måste ju vara relativt snäll mot min andra hälft och mitt nuvarande revir).
 
Jag försökte mitt bästa på lördagen.
 
På fredagen. Vickan var mindre glad!
 
Svartvinbärssmak!
 
Bobo försökte också vara snäll mot min andra hälft.
 
Blev såklart ordentligt förkyld, igen, i helgen. Så igår låg jag död på soffan och kollade på så mycket serier så det kändes som att jag själv var en amerikan. Nu ska jag på jobb.
 
Tack och hej!
 
Amanda

Simpnäs

Har spenderat början på veckan ute på Simpnäs.
 
 
Tack för dom dagarna! Imorgon kommer kära Bobo på besök som ska heja på Finland på lördag i Globen. Känner att hur det än slutar så kommer antingen jag eller Johan att få sova på soffan.
 
Amanda

Lördags

I lördags myste vi på våran balkong. Vi gjorde drinkar, lyssnade på detta, kollade på ishockey mellan varven, dansade och hoppade i soffan till alla tänkbara 90-tals låtar som vi kom på och ramlade ut i natten men ramlade ganska snabbt tillbaka. På söndagen hälsade vi på Johans farmor och hunden Gunni.
 
 
Den här veckan bor jag på jobbet och allergidåsheten är på besök - men annars så! Grattis till världens bästa pappa som (fortfarande i Sverige) fyller år idag! Skulle gärna fira på andra sidan pölen med er!
 
Amanda

Kvalborg, valborg och finalborg

Här kommer en snabb återblick över valborg som började fem på morgonen i köket på Günthan. Runt klockan tio och efter cirka tio redbull senare försökte vi börja kalasa. Trötta men glada släpade jag, Matilda och Zara oss till Birger Jarl klockan två där vi mot alla odds kom in. Vi drack, träffade bekanta ansikten, stod i flera år i toalettkön, dansade på borden, blev bästis med portvakten och hängde med Soran. Vid sju-tiden hade vi efterfest på våran balkong och lyssnade, fortfarande, på denna låt på repeat. Tack för den dagen! Finalborg blev väldigt lugn med sol och Game of Thrones.
 
 
Återkommer - tjohej!
 
Amanda