Överraskning

Igår var jag och Matilda på Jossans överrasknings-babyshower i Storvreta. Vi åt tårta, hade frågesport, lekte "nappen på skrikande babyn" och njöt av solen. Jag och Matilda hade köpt en vit nalle i en fin hattlåda tillsammans med en Muminbok, såklart!
 
 
Och nu mina vänner är det kvalborg för imorgon är det valborg! Jag, Matida, Vickan, Zara och Amanda börjar jobba klockan fem imorgon för att göra så mycket klart som möjligt på Günthan! Så det blir redbull hela vägen. Och visst ska vi försöka kalasa efter det! 
 
Fira friskt kära ni!
 
Amanda
 

Gävle

Igår fick jag, Matilda, Zara och Amanda skjuts till Gävle. Istället för att trängas i Magdalenas rum så trängdes vi fem i ett hotellrum. Jag hade självklart glömt min topp så jag fick låna Matildas, och efter två timmar var vi i full gång med ölspel, musik och hade otroligt slö humor. Sedan ramlade vi vidare till Allstar. Jag och Matilda blev vänner med personalen på McDonalds och blev bjudna på glass. Det satt ju inte helt fel med hotellfrukost imorse!
 
 
Idag är det en annan dag. God natt!
 
Amanda

Gult

Det jag inhandlade i Spanien förutom mat och vin var inte mycket mer än detta:
 
 
Nu duscha och sova - imorgon ska vi övernatta fem brudar på tjugo kvaratmeter i Gävle. Så en god fredag på er!
 
Amanda

Sol och skumpa

I Spanien åt vi gröt varje morgon, lyssnade på spansk gitarr, sovde i solen vid poolen, spelade kort, åt gott, gick runt på stan, drack en massa vin och dansade med pensionärerna till Elvis.
 
Vi blev välkomnade med mousserande rosé!
 
Vi vandrade runt två olika marknader och Johan prövade en hatt.
 
Uppe i bergen i Mijas.
 
Monica, farfar och jag.
 
Flamenco!
 
Vi hittade ett avocado-träd och Johan försökte febrilt hoppa och fånga en, men han fick inte tag i någon annan en denna...
 
Vi drack vin på Ku Damm.
 
Monica bjöd på skumpa och chokladfondue!
 
Glittrigt.
 
Stiligt gäng!
 
Monica och jag.
 
Monica åt helt svart mat - bläckfisk!
 
Sista söndagen hängde vi på en balkong vid havet!
 
Förra veckan bestod av otroligt mycket jobb, en rekordhelg på Güntherska hade vi också - så det firade vi med AW. Den här veckan blir det troligen övernattningsfest hos Magdalena med några favoritbrudar i Gävle och söndagsplaner. 
 
Hej så länge!
 
Amanda

Spansk parentes

Har njutit med Johan en vecka i Spanien hos farfar och Monica i Mijas. Skulle bara meddela att jag lever!
 
 
Återkommer med mera information - men nu måste jag gå eftersom jag har en date med tvättstugan. Adiós!
 
Amanda

Morgon

God fredag!
 
 
Idag tänker jag lyssna på det här.
 
Amanda

Black 'n blue

God morgon! Igår var det svart och blått som gällde.
 
 
Amanda

Påskparentes

Hade härliga dagar i Finland. Alla visste att Johan skulle komma till Finland förutom jag, så i onsdags fick jag en smärre chock när han plötsligt stod i dörröppningen! På Jennys begäran så får jag lägga till lite information! På torsdagen var jag på Serendi med fina Freja och Simon där vi pratade om prickiga flugor och kaniner, vid elva-tiden drog jag, syster och Johan till Ettan för att lyssna på Endorfin. På fredagen träffade jag farmor, åt memma och badade bastu. På lördagen var vi en sväng via huvudstaden och sedan kom två av mina favoritbrudar på förfest med mig och Johan. Vi begav oss sedan till Ettan där vi flirtade med portsarna så att vi kom in, drack ananasdrinkar och försökte dansa. På söndagen flög jag och Johan hem igen. Varsågod kära Jenny, hihi!
 
Lördagen med Cessi och Jenny! Jag hade på mig min byxdress för att den skulle få gå ut och dansa.
 
 
Tack för den här påsken!
 
Amanda