Skjut mig i huvet

Jag råkade tydligen redan publicera detta halvfärdigt, så trevligt. Ja, anyway.
 
Kulturama och yrkeslinjen har börjat. Direkt har en del olika projekt startat och veckorna och festerna har rullat på. Jag har försökt lära mig att älska sushi, varit på Maddes sommarstuga i Sthlm där vi sjöng-simmade-badade bastu i dimman tillsammans med den underbara mopsen Tea (och lyssnade på Matildas kudde med inbyggd radio som bara hittade kanaler med opera), tatuerat mig ganska spontant, sjungit och hållit liv på insparksfest, druckit en hel del glas billigt vin, haft mexikansk kväll med klassen, hängt i studio, ätit skräpmat, lyckats med att laga god mat, spelat teater, dansat och sjungit lite igen...
 
Den här helgen var väl riktigt underhållande. I fredags drack jag Magners hos Robins med en hel del från skolan och annat internationellt folk, fortsatte till Strand men det var bara jag och Emmi som var dom tappra kvinnokrigarna som orkade fortsätta, och efter att vi dansat till reggae och pratat med några främlingar bestämde vi oss ändå för att inte gå hem. Så det blev en liten efterfest men Emmi somnade direkt och jag försökte tappert i en timme hålla igång. Följande morgon försökte vi piggna till med isglass och kaffe, och Emmi hade fått ögoninflammation som present från gårdagen. Trots sömnbristen och vår slitna uppståndelse fann vi oss själva samma kväll dricka groggar och rött te hos Emmi samtidigt som hennes rumskamrater spelade gitarr och vi sjöng. I natten fann jag Sandra och vi köpte kebab och så däckade hon bredvid mig. Idag vaknade jag klockan fem, och därmed har jag inte så mycket mer att berätta.
 
Insåg att det blir alldeles för mycket att berätta om hela sommaren och månaderna innan det. Jag har inte ens berättat om vappen som firades i Helsingfors hos Morings där vi alla var utklädda och jag var utklädd till Charleston (gick med fjädern på studentmössan till slut). Men vid juni var det vår slutkonsert som blev ett minne för livet, min 20-års fest med ösregn och mysigt folk, stulna Leffe-glas med Jenny, The Capital Beat på Ettan, en galen midsommar på Skåldö hos Linda med rökbomber och pladask i sjön med kläderna på (hand i hand med Lucas), en midsommardag på Ettan där jag och Lucas firade vårt pappersbröllop fast vi borde firat vårt bomullsbröllop (ett år gifta), cirka 30 dagar jobb på sjön i Tax Freen med otroligt skönt folk och underbar stämning, hade en hel del spelningar med vårt kära Etown-bänd, blivit vän med portvakterna på Ettan och Freja sjöng "Leende guldbruna ögon" för ena vakten. Ungefär så.
 
Jag har tyvärr varit sämst med att fota, igen, så för tillfället får det komma någon sommarbild hit;


Jenny och Leffe-glaset.


Jag och Lucas ack så fräscha innan vårt nattdopp i dimman på midsommar.


känner mig väldigt så här idag,
Amanda