Blöta juldagar och nätter

På själva juldagen börjar man oftast i ett rätt så fräscht tillstånd. Ännu i detta fräscha tillstånd försökte vi få en lyckad bild på Casso, Bobo och mig. Dock med varierande resultat;Kvällen blev däremot desto suddigare - så även bilderna (med min kära Iphone). På fé pussade jag och Jenny (och Freja) på allt och alla med våra röda läppar, svalde hotshots på löpande band och kramades med trevligt folk. Jenny tappade bort både sitt läppstift och äpple, jag tappade nog bort mig själv. Men hem ramlade jag med min syster och jag, bokstavligen, ramlade in genom dörren när vi kom hem. Det är ju alltid lite extra trevligt. Här är lite suddbilder iallafall;


Jag ritade lite på Alexhander i kön.


Freja pussade på honom.


Freja blev själv ett pussoffer.


Och ett försök till lyckad bild i dimman - blir aldrig lyckat.

Idag har jag fått thaimassage, sprungit runt på stan, somnat igen, druckit skumppa med farfar, vunnit en miljon euro på skraplott (tyvärr 20 ), spelat Uno och druckit Crowmoor på Serendi med Freja, Jenny, Dani, Evers och Alina. Angenämt!

På fredag flyger jag tillbaka till Stockholm för att fira nyår i Uppsala. Whop!

Amanda

Jul med grönt gräs och whisky tasting

Julkänslan är lika långt borta som min solbränna och grönt gräs med regn julen till ära - känns ju inte helt okej. Men jul i Finland med extra lök och rom, toppat med nära och känns helt rätt.
 
 
God jul och god natt vackert folk!

kära Rudolf,
Amanda

Punk, te och luciatåg

Ibland saknar jag Langansböle. Som det var förut. Att på onsdagkvällar hänga i Gläntan - dricka litervis med te, sitta i en soffa tre timmar i sträck, försöka att spela pingis och höra samma punklåtar i tre timmar. 
 
Visst är det underbart att komma ut i världen. Jag älskar Stockholm. Jag älskar att jag har fått så många nya erfarenheter, synvinklar, upplevelser och underbara människor i mitt liv. Jag älskar att jag har utvecklats. Inget är fel! Men det där med att "bli vuxen" har väl sina sidor...

..därför, vill jag ibland bara fly till Gläntan, dricka litervis med te och lyssna på samma punklåtar i tre timmar. Den enda oro man hade var biologiprovet följande morgon och man hade inte ens öppnat boken.

Annors, så har jag haft det oerhört trevligt på sistone. Jag har lussat, druckit alldeles för mycket julmust och glögg (trots det har inte julkänslan infunnit sig - och snön?), sett en norsk väldigt...udda film på bio ("Ligg med mig"), sjungit med storband (Opus Big Band) på Fasching, "firat" Finlands självständighetsdag i Sthlm och öppnat skumppa ännu halv sex på "morgonen" på en tisdag. I helgen skall jag även flytta in med fyra andra trevliga figurer - Emmi från min klass bl.a. Ett riktigt ultrafräscht egnahemshus med tre våningar. Får se hur det slutar.

Snart ska jag åka hem till Langansböle för att fira jul med familjen och träffa dom fina filurerna som gömmer sig på andra sidan pölen. Kan inte vänta. Lössen skall bli wut också!


Två sista bilderna; Anna i min soffa, jag och Emmi på Fasching.

Nu börjar klockan skrämmas och jag lever i ett flyttlådskaos med en löjlig seghet från min sida. Så god natt!


en godnattsång (som Emmi älskar),
Amanda