"Don't play hard to get with a man who's hard to get" (Samantha Jones)

Efter jag så sjukligt anlänt hem från Finland för nästan tre veckor sedan, gick jag till frisören följande dag. Det var snoffsigt och ammoniakfritt. Efter att snorande vandrat runt i korridorerna i skolan, snytit mej så många gånger så att det blivit min nya image och hostat nätterna igenom... så blev det skolfest i skolan. Vi började hemma hos kära Madeleine. Andreas hade kommit hem från Grekland och var brun som en pepparkaka. Matilda kom från uppsala och hade med sig bröd och två ljuvliga tårtor från deras bageri. Efter lite "uppsala"-shottar gungade vi till skolan.Där var det full rulle. Hög musik, glada människor, biktbås och alkohol. Träffade både en finlandssvensk som hört mig sjunga i Finland, och en som sade att jag tydligen har en tvilling i södra Sverige, som lär likna mig på pricken - trevligt. Vinet sjönk och musiken blev ännu högre. Vi dansade till Håkans midsommarnattsdröm.

På lördagen segade jag mig till stan för att möta upp Sandra och Mcdonalds. Sedan förfestade vi med skumppa, jordgubbar och sprutgrädde. Trots den sömniga kroppen blev det ändå lite billig utgång med koffein och tequila. Vi var på fridhemsplan och medan Sandra yrade runt, träffade jag några finlandssvenskar. Dom var trevliga. Dessutom spelades det Collie Buddz, så det höjde ju fiilisen.


Skrattade gjorde vi iallafall åt vimmel-bilderna som vi såg dagen efter. Piggare lär man ha sett ut. På nedre bilden David från vasa.


Veckan därpå, förra veckan, blev en seg vecka. Jag lyssnade ungefär på "kär i en ängel" och "gammal sång" hela veckan. På torsdagen slutade vi skolan himla sent, och Matilda och hennes syster Victoria kom till mitt. Efter att ha slängt i oss massa skräp somnade vi alla. Så på fredagen tittade vi på idol med Sandra och sedan blev det en Long island ice tea, eller två, för mig på TGI, och Eric från Dragsvik kom förbi. Sedan pratade vi med kex-ätande människor och två äldre män trodde Sandra var norsk. På lördagen vaknade jag halv fyra. Sedan sjöng jag och några från klassen på Madeleines släkt-kalas. Det var himla mysigt och vi fick beröm. Efteråt skulle jag ge choklad åt Sandra, och efter att vi sett på American pie somnade jag hos henne, med telefonen i handen.

Den här måndagen begav vi oss många från klassen till Engelen på gamla stan, och skådade en annan klass spelning, från Kulturama. Drack några Magners och sedan tog jag bussen hem. Och var måttligt trött morgonen därpå.

På tisdagen kom dom från tv4 till vår skola och filmade oss till lotto, där vi sjunger stämmor och gesterar till 35 olika lottonumror. Det lär komma tre veckor framåt på onsdag och söndag. Såg redan onsdagens där jag råkade vara med. Skrattade måttligt. Särskilt när vi gjorde de tio första siffrorna någolunda proffsigt, men det slutade med att Fredrik joddlade och jag ligger i Robins famn.

På torsdagen hade vi lunchkonsert i skolan. Det var spännande. Och det blev riktigt lyckat. 

Nu ska jag börja dra mina ben mot en oktoberfest-hemmafest. Det är svinkallt ute.

"åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel, så du får lura i mig vad som helst",
Amanda